Opriti timpul !

Opriti TIMPUL ! … imi e dor…de… tot ce nu am pretuit destul …lucruri mici ,poate chiar banale daca stau acum sa ma gandesc ,ceva ce candva era o normalitate .

Scriu aceste randuri ascultand o melodie care mi-a dat fiori si care ma face sa ma gandesc ca nu pretuim indeajuns tot ce avem ( https://www.youtube.com/watch?v=2Q0U203ugc4) .

De ce uitam sa ne preocupam de viata noastra si de cei pe care ii iubim ,vedem doar ce este rau ,cateodata suntem atat de negativisti fara motiv ,doar pentru ca avem impresia ca nu avem tot ce ar trebui ,dar uitam sa ne bucuram chiar de lumina zilei , de faptul ca ne putem ridica din pat , ca putem iesi afara ,ca putem admira frumusetea care ne inconjoara ,copacii infloriti ,zambetele inocente ale copiilor ,bunicii care ne asteapta in poarta cu drag ,adierea vantului ,soarele care ne zambeste prin razele lui ce ating pamantul , bucuria de a vedea oameni fericiti si indragostiti pe strada , cantaretii din centru , cirestul inflorit care isi pierde florile in adierea vantului , saruturile indragostitilor de pe malul apei , plimarile cu barca ? …imi e dor de tine : ieri !

Viata atarna de un fir subtire , oamenii pe care ii iubim ,in secunda urmatoare pot disparea din viata noastra si ne trezim usor usor ca in timp ce eram ocupati cu strans averi si lucruri sufletele dragi dispar de langa noi .

Ceea ce se intampla nu este o pedeapsa …este modul universului de a ne spune ca am gresit pana acum , ca avem o perioada de meditatie .

Cand porneste timpul sa fi bland ,bun si cu lectia invatata , om drag !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.