INCREDEREA IN TINE

Puterea unei carti inseamna mult dar puterea mai multor carti inseamna totul.

Se poate intampla sa nu avem chiar atat de multi oameni care sa ne cunoasca indeajuns de bine incat sa ne recunoasca talentul si ambitia ,sau pot exista o multime de persoane alaturi de noi DAR ..un mare darrrr …Ochii mari in jur ,nu toti oamenii care ne inconjoara ne vor binele sau succesul in viata !

Pentru a cunoaste cat mai bine firea si caracterul unui om ,acest lucru trebuie studiat si anume : multe carti psihologice si carti de dezvoltare personala ,iti trebuie o mare incredere in tine ,o stima foarte ridicata si sa te cunosti indeajuns de bine sa nu te lasi prada cuvintelor fara sens si pline de invidie din partea altor oameni .

Oamenii in mare sunt de 3 feluri :

  • Cei care au reusit in viata si au succes
  • Cei care inca lupta ,se zbat si au ambitie
  • Cei care nu au chef sa faca nimic dar marea preocupare este de a-i face pe ceilalti sa se indoiasca de capacitatile lor.

In acesta seara vreau sa vorbim despre toti cate putin.

Este foarte important sa stii sa “citesti” omul cu care conversezi ,nu uita in afara de parinti si mai vreo 2 ..3 persoane prea putini oameni din cei pe care ii cunosti iti doresc binele si succesul.

Oamenii mereu v-or fi prefacuti ,pe interes ,barfitori si cu doua fete.

O multime de oameni talentati isi lasa visul sa moara datorita unor “capuse ” fara scop in viata dar cu dorinta de a-i trage in jos pe cei care incearca sa urce pe franghia vietii mai bune.

In viata trebuie sa ai incredere in tine si in propriile forte .

Daca tu esti bun la ceva si stii asta nu asculta sub nici o forma de oamenii care te descurajeaza si iti spun ca nu vei ajunge niciunde , ca nu esti bun ,ca ar trebui sa renunti ,Stii de ce fac asta ? Pentru ca ei sunt deja ratati si nu au realizat nimic si exact acolo ar vrea sa fii si tu !

Pana la urma daca persoana care iti da acest sfat negativ nu a reusit nimic in viata …cu ce drept este capabil sa iti ofere un sfat ? Nu a trecut prin asta prin urmare nu trebuie sa il asculti. Pur si simplu ignora acest tip de om si evita-l nu ai idee cat bine iti faci singur pentru ca : te scutesti singur de indoieli in legatura cu persoana ta ,cu ceea ce stii sa faci si cu ceea ce iti doresti !

INCONJOARA-TE DE OAMENI POZITIVI SI ITI VEI INFRUMUSETA VIATA !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.